BAKKERIJ ORANJE BLEISWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 474 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakkerij Oranje Bleiswijk. Meer weten? Ontdek meer

29 mrt 2024 om 23:53 Ik heb een uur en een kwartier gewacht op mijn bestelling… en het kwam bijna koud aan! Was een dure 22,- voor 4 koude turkse pizza’s
7 mrt 2024 om 18:55 Weer perfect
19 feb 2024 om 20:38 Het eten was niet echt warm
26 jan 2024 om 21:14 Ik had gevraagd zonder friet, er zat toch friet bij
24 jan 2024 om 21:19 Wederom veel te vroeg bezorgd. Ik was pas net thuis uit mijn werk toen de bezorger al op de stoep stond. 19.15 is niet 19.00. Verder wel lekker gegeten.
7 jan 2024 om 19:25 Wel even moeten opwarmen maar buiten nu ook erg koud.
7 jan 2024 om 19:09 Echt heel goed!
28 dec 2023 om 21:02 Grote stukken vlees in de kapsalon en het was niet lekker. Het gaat achteruit
19 dec 2023 om 19:48 We hadden geen sambal en tomaar op de broodjes dönner besteld maar zat er wel op en op de turkse pizza zat ook sambal bij
18 dec 2023 om 12:35 Ze Kwamen 45 minuten te laat, ze waren de knoflooksaus vergeten en de turkse pizza was compleet kapot.
1 dec 2023 om 14:53 Het eten is super lekker, helaas hebben wij alleen al een paar keer besteld en lezen ze de opmerking niet. Waardoor wij er elke keer geen sambal bij krijgen. De bezorging pas precies op tijd en de bezorger was erg vriendelijk.